La Guàrdia Urbana de Badalona intervé una botiga sense llicència i li requisen trenta productes en mal estat

0
6972

La Guàrdia Urbana de Badalona va intervenir ahir, 27 de desembre, al vespre una botiga d’alimentació al carrer Pere Martell de Badalona que no tenia llicència. Segons ha avançat La Vanguàrdia, els agents van requisar trenta productes en mal estat del comerç al qual li mancava la llicència d’activitats.

La intervenció va arribar gràcies a una denúncia ciutadana contra l’activitat de venda i cocció de pa sense llicència. Es van obrir quatre actes administratives: per manca de llicència d’activitats, absència de contracte en les persones que treballaven en l’establiment, per fer pa en un forn sense permís i per la venda de productes en mal estat.

El passat 15 de desembre, la Guàrdia Urbana, conjuntament amb el Servei de Salut de l’Ajuntament, van decomissar també prop de 3.000 productes d’un supermercat situat al barri de Bufalà. Aquests productes, bàsicament aliments congelats, embotits, làctics i gelats, presentaven problemes de caducitat i no havien respectat la cadena de fred. Aquesta, per tant, representa la segona acció de la mateixa tipologia en menys de dues setmanes.

La Guàrdia Urbana Badalona decomissa prop de 3.000 productes d’alimentació d’un supermercat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom