Presentades oficialment les Festes de Maig

0
3101

Aquest divendres ha tingut lloc a la sala de premsa de l’edifici municipal el Viver la presentació del programa de les Festes de Maig de Badalona 2024. La programació manté com a referència les tradicions més badalonines, amb el multitudinari piromusical i la Cremada del Dimoni com acte central. Enguany com a novetat, anirà precedit d’un espectacle de gran format de tecnologia i llums, amb més de 200 drons que ompliran el cel de la ciutat de singulars formes geomètriques, algunes especialment creades per a l’ocasió, amb referències als símbols i icones de Badalona.

Abraham Mateo serà la figura destacada del cartell dels Concerts de Festes la nit del 10 de maig, mentre que el grup Els amics de les arts son el principal reclam de la nit de l’11 de maig. A més, la plaça del President Tarradellas, al barri del Gorg, s’estrenarà el dissabte 18 de maig, com a nou escenari de Concerts de Festes.

Com a preludi i tradicional indicador de l’imminent inici de les Festes de Maig, la figura del dimoni “Apugem els preus”, que critica l’actual inflació dels preus, i molt especialment l’increment dels productes bàsics com l’oli d’oliva, estarà plantat a partir l’1 de maig a la platja dels Pescadors perquè tothom el pugui veure abans que cremi la nit de Sant Anastasi.

Totes les activitats del programa de les Festes de Maig 2024 es podran consultar al web https://festesdemaig.cat/

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom