Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen els dades identificatius de l’empresa:

Nom de l’empresa: EL TOT BADALONA
Razón social: Enter Gestió Comunicativa S.L
CIF: B-64174147
Direcció: C/ PRIM 131, Local
08912, Badalona, Barcelona
Telèfon: 93 250 24 60 / 651 976 517
Correu electrònic: [email protected] [email protected] [email protected]
Lloc web: www.eltotbadalona.cat

FINALITAT DE LA PÀGINA WEb

Els serveis prestats per eltotbadalona són les d’una revista d’informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana .

El present avís legal (en endavant, el “avís legal”) regula l’ús del lloc web: www.eltotbadalona.cat

USUARI / S

L’accés i / o ús d’aquesta web atribueix a qui el realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal, així com les particularitats que, si escau, ho complementen, en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre EL TOT BADALONA

(En endavant Enter Gestió Comunicativa S.L el proveïdor) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola.

USUARI I ACCÉS D’USUARIS

El Usuario queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb Enter Gestió Comunicativa S.L

D’aquesta manera, el usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web. Respecte als continguts d’aquest lloc, es prohibeix:

La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, a menys que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.

Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.

La seva utilització per a finalitats comercials o publicitàries.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i els codis són propietat de Enter Gestió Comunicativa S.L i, per tant, queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte consentiment escrit per Enter Gestió Comunicativa S.L.

CONTENID DE LA WEB I ENLLAÇOS (ENLLAÇOS)

Enter Gestió Comunicativa S.L es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en els seus pàgines web podent limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a determinats usuaris

El Prestador no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pot accedir per “enllaços” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Enter Gestió Comunicativa S.L
La presència de “enllaços” o enllaços a les pàgines web de Enter Gestió Comunicativa S.L
té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggerència, invitació o recomanació sobre els mateixos.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

El Prestador no otorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar:

la falta d’disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts.
l’existència de virus, programes maliciosos o lesives en els continguts.
l’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest avís legal.
La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en el lloc web.

El prestador no es fa responsable sota cap concepte dels danys que puguin derivar-se de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

COMPETÈNCIA JUDICIAL

Les parts es sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució de conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili del prestador.