Montgat i Tiana, junts per l’Any Papasseit

0
342

Aquest any, Montgat i Tiana es reuneixen per commemorar el centenari de la mort de Joan Salvat Papasseit i el naixement de Vicent Andrés Estellés. En aquest sentit, tenen previst organitzar conjuntament una sèrie d’actes per difondre la poesia i la vida d’aquests dos destacats autors, reconeguts per la seva vocació crítica i social que es reflecteix en la seva obra.

Els actes de commemoració de l’Any Papasseit començarran el dia 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, i finalitzaran al mes de juny, culminant en l’acte d’entrega dels Premis de la Mostra Literària de Tiana.

L’acte inaugural de l’any Papasseit a Montgat i Tiana serà al Dia Mundial de la Poesia, el proper dimecres 21 de març, a les 18.30 h a la Sala Pau Casals de Montgat. Les filòlogues Maria Nunes i Isabel Monseny oferiran una visió detallada de la vida i l’obra de Joan Salvat Papasseit. També hi haurà lectures de poemes del mateix autor a càrrec dels guanyadors/es de la Mostra Literària del Maresme de l’any 2023 i per part de l’alumnat de l’escola d’adults TIMO.

Ja en el marc de la festa Major de Sant Jordi l’ajuntament de Montgat també ha organitzat un taller de cal·ligrames per a infants que es farà el dilluns 22 d’abril de 10.30 a 12.30 h a la Plaça de les Mallorquines.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom