Obres de reparació i millora de l’edifici que acull el Conservatori

0
723

Han començat les d’obres de reparació i millores de l’edifici que acull el Conservatori de Música de Badalona situat al carrer del Pare Claret, 2 i amb façana també al carrer de Francesc Layret, al barri del Centre. Les obres tenen una durada prevista de 5 mesos i un pressupost de més de 245.000 euros.

Els principals treballs que es porten a terme són la restauració de la torre que corona l’edifici, construït l’any 1927, que es troba molt deteriorada, el seu aïllament tèrmic i l’habilitació del seu espai interior. Així mateix, es portarà a terme la reparació de les claraboies de la coberta de l’edifici, impedint l’entrada d’aire a l’hivern, i instal·lant un sistema de protecció del sol a l’estiu; la renovació de l’interior de la planta tercera, i l’obertura de finestres zenitals a les cinc aules d’aquesta planta que no disposen de ventilació a l’exterior.

També s’ha previst l’eliminació de les humitats de la planta baixa i del soterrani. Les obres inclouen la reparació de les tres façanes de l’edifici situades al carrer del Pare Claret, Francesc Layret i la situada al pati interior i la instal·lació de plaques solars a la coberta de l’edifici. Aquesta mateixa setmana ja s’han instal·lat les bastides.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom