Torna la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana

0
1122

L’Hospital Germans Trias està enllestint els darrers detalls per a la celebració d’una nova edició, la 29a, de la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, una cita emblemàtica i esperada al calendari per professionals dels centres sanitaris i de recerca biomèdica de Catalunya aficionats al running.

Enguany se celebrarà a partir de les 10h del divendres 12 d’abril, gairebé un any després que l’anterior edició esdevingués el tret de sortida als actes –ja gairebé finalitzats- de commemoració del 40è aniversari de l’Hospital. Tot i la ressaca d’un any sencer de celebració, els professionals del centre que voluntàriament organitzen aquesta cita esportiva han tornat a cuidar tot per garantir que l’acte continuï sent un èxit.

En aquest sentit, com l’any passat i l’anterior, la cursa costarà 3 euros als corredors que tinguin el xip groc o 5 euros a qui no en tingui. La recaptació tornarà a anar destinada íntegrament a La Marató de 3Cat.

Pel que fa al recorregut, es manté per l’entorn del Campus Can Ruti i la Serralada de Marina de Badalona, i els participants podran escollir entre dues distàncies: 5,5 o 10 quilòmetres. Pel que fa als premis, n’hi haurà en les següents categories: individuals absolutes femenines i masculines, per equips; i veterans femenina i masculina.

Podeu inscriure-us i consultar el recorregut i la normativa de la cursa clicant aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom