Badalona tindrà platja per a gossos

0
4950

Un dels temes amb més controvèrsia dels últims dies a Badalona ha estat quan es faria i quin espai seria el que finalment triaria l’Ajuntament per col·locar la platja per a gossos. Finalment, i tal com avança el Diari de Badalona, la platja per a gossos estarà ubicada a l’espai de platja que hi ha darrere de la piscina municipal Mireia Belmonte. Durant aquesta setmana es començaran els treballs de muntatge i adequació perquè la zona habilitada per aquests animals estigui feta durant els pròxims dies. Aquesta nova zona, on els gossos podran remullar-se i tenir el seu propi espai al litoral badaloní, pertany a la platja de l’Estació i serà concretament a la platja dels Patins de Vela.

Durant els treballs per a la instal·lació d’aquesta platja s’hauran de col·locar uns tancats per delimitar aquest espai, a més del personal que hi haurà per controlar que tots els gossos que entrin en aquest recinte tinguin xip. Pel que fa a l’horari, serà des de les 10 fins a les 19 hores. La inauguració de la platja per a gossos badalonina es farà entre l’1 i el 7 d’agost, depenent de com estiguin els treballs d’adequació per a la instal·lació de l’espai.

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado, ha explicat que “finalment hem optat per ubicar en aquest indret la nova platja de gossos perquè el pla d’usos actual només ens permetia instal·lar-la aquí o a la platja de la Marina i considerem que aquest punt és millor, ja que és més cèntric i accessible per a la majoria de veïns de la ciutat”. Trenado ha remarcat que “es tracta d’un projecte pilot, fet que ens permetrà canviar la ubicació de la platja en les pròximes temporades si l’experiència d’enguany no reeixís”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom