Badalona va atendre 1.054 persones sensellar el 2021

0
554

Segons les dades publicades avui per la Taula Sense Llar, les entitats del tercer sector i l’Ajuntament de Badalona van atendre 1.054 persones sensellar l’any 2021. També s’ha assegurat que, després del desallotjament de la nau del carrer Progrés, a Badalona encara hi ha entre tres i quatre naus més (al carrer Antoni Bori, Pep Ventura i a la zona industrial).

Des de Taula Sense Llar, han assenyalat que de les 1.054 persones ateses a Badalona n’hi ha 85 que dormen al carrer, aquesta xifra representa 37 persones més que l’any passat. El regidor de Protecció a les Persones, David Torrents, ha assenyalat que cada cop n’hi ha més persones sense llar que són menors de 30 anys. També ha reivindicat la feina feta pel consistori i Taula Sense Llar per tal de millorar les condicions de les persones que dormen al carrer a la ciutat.

Taula Sense Llar
Taula Sense Llar es defineix com un espai formal de trobada i treball constituït per representants de les entitats d’acció social que a Badalona desenvolupen programes d’atenció a persones en situació de sense llar i els representants dels Serveis Socials de l’Ajuntament de la ciutat. Des de l’entitat s’aborda la realitat de persones que viuen al carrer, en infrahabitatges, de relloguer, i altres situacions de vulnerabilitat habitacional a Badalona, amb el repte d’aconseguir que no hi hagi persones sense llar a la ciutat.

Un total de 48 persones dormen al carrer a Badalona

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom