Xocomon, xocolata per al·lèrgics

Autor

Categories

Compartir

Montse Roset és una mare badalonina d’una nena multial·lèrgica que s’ha dedicat al món de la seguretat alimentària Des de ben petita, la seva filla no podia menjar xocolata, ja que té al·lèrgia als fruits secs i totes les marques avisen que poden contenir aquest producte. Algunes d’aquestes marques ho adverteixen perquè contenen fruits secs en major mesura, altres per precaució, però Montse no volia arriscar-se i va intentar ensenyar a la seva filla a viure sense xocolata. Per facilitar la vida de la seva filla i la de tota aquella gent que, com ella, no pot gaudir de la xocolata, ha impulsat un comerç de xocolata artesana apta per a tot tipus d’al·lèrgics, Xocomon. El projecte va néixer fa tres anys. Xocomon té una pàgina web on ven els productes a tot l’Estat i tota Europa, i a més també es pot comprar la xocolata directament a diversos establiments de Badalona.

Torrons de xocolata per al·lèrgics

Per primera vegada, Xocomon ha tret al carrer una sèrie de torrons per aquest Nadal. Després de molts mesos de proves, i de fitxes tècniques impossibles d’aconseguir dels proveïdors, han elaborat quatre torrons diferents i lliures de traces de fruits secs, gluten, llet i oli. Les varietats són de xocolata negra, xocolata amb llet, xocolata negra creixent i xocolata amb llet cruixent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

19,535FansAgradda
4,249SeguidorsSeguir
12,870SeguidorsSeguir

Autor

Compartir