Xerrades divulgatives “Juny al Puny” a Tiana

0
633

Des de l’Ajuntament de Tiana, s’ha posat en marxa durant aquest mes de juny unes xerrades divulgatives en el marc del desplegament del Pla d’Igualtat Municipal. Des de la regidoria de Drets Socials del municipi, s’ha impulsat aquesta iniciativa que tindrà lloc a Can Riera, on es podran escoltar tres xerrades sobre coeducació en igualtat adreçades a col·lectius específics i obertes a tota la localitat. Els tallers es faran durant els dies 16, 22 i 30 de juny a Can Riera.

El dia 16, de les 17:30 fins a les 19:30 hores, hi haurà un taller per a famílies i AFA, amb el títol “Com acompanyar des d’una mirada coeducadora”. La xerrada anirà dirigida a les famílies i AFA de Tiana per donar a conèixer actituds, coneixements i habilitats que potenciïn un acompanyament coeducador en la criança de les seves filles i fills, prenent una consciència crítica amb perspectiva de gènere vers els valors que mouen el dia a dia de les famílies. Durant aquesta jornada també hi haurà un servei de ludoteca per tots aquells que hi assisteixin amb les seves criatures. El 22 de juny, taller per a entitats, de 18 a 20 hores, on la formació anirà adreçada a membres d’entitats del municipi per tal d’aprofundir en el marc conceptual i pràctic de les cures dins de les organitzacions.

Finalment, el dia 30, a les 18 hores, una xerrada oberta a tot el poble, on es parlarà sobre feminisme, desigualtats de gènere i què es pot fer des dels pobles. El col·loqui estarà obert per a qualsevol persona del poble que tingui ganes de conèixer de més a prop els feminismes, les desigualtats de gènere i les propostes i accions de canvi que es plantegen des del nou Pla Local d’Igualtat. Totes les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 607 926 622. “O formulari”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom