NOTÍCIA DIA DELS SANTS INNOCENTS: Troben deficiències estructurals a la biblioteca de Can Casacuberta i haurà de ser enderrocada

0
5716

L’Ajuntament de Badalona ha pres la decisió d’enderrocar la biblioteca de Can Casacuberta després de trobar unes noves deficiències estructurals. Segons ha pogut saber el TOT, en un dels darrers informes elaborat per l’Ajuntament de Badalona s’ha detectat un important problema d’aluminosis.

Aquesta informació es farà pública pel mateix Govern Municipal en l’audiència pública que tindrà lloc demà dia 29 de desembre a les 18h a l’edifici del Viver. Des del consistori asseguren que demà es donaran tots els detalls i explicacions necessàries a la ciutadania. Els importants problemes estructurals no afectarien l’Espai Betúlia que, malgrat trobar-se paret en paret, un cop es resolguin els problemes de climatització podrà ser obert al públic.

Recordem que la Biblioteca de Can Casacuberta va deixar de prestar servei el 20 de desembre del 2019, després que un curtcircuit en un quadre elèctric va posar en relleu tot un seguit de mancances estructurals. Aquest equipament arrossegava des de feia anys problemes de calefacció; climatització, i de compliment de la normativa dels sistemes d’extinció d’incendis, entre altres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom