Badalona acull les finals de la Copa Col·legial 2024

0
650

El Palau Municipal d’Esports de Badalona (carrer de Ponent, 143) serà l’escenari aquest divendres 10 de maig, a partir de les 17.15 hores, de les finals masculines i femenines de la Copa Col·legial que aquesta temporada ha arribat a l’onzena edició. El primer partir, la final masculina, començarà a les 17.15 hores i enfrontarà l’Institut La Llauna, els actuals campions nacionals, i el Col·legi Sant Andreu de Badalona. A les 20.30 hores es jugarà la final femenina entre l’Institut Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat i el Col·legi Sant Gabriel de Sant Adrià de Besòs.

 

La Copa Col·legial és un torneig organitzat per la Fundació Bàsquet Col·legial dirigit a instituts i col·legis i que es celebra a nou ciutats espanyoles. La competició s’organitza tant en categoria masculina com a femenina. L’objectiu de la Copa és la promoció, el desenvolupament, el suport i la difusió del bàsquet a les escoles com a eina educativa. Els valors com el sentit de pertinença, el treball en equip, el lideratge, l’esportivitat i l’esforç són fonamentals a la competició col·legial més important d’Europa. Cada centre educatiu porta el que considera millor equip per competir amb la resta de col·legis presentats.

 

Al llarg de la seva història la Copa Col·legial ha comptat amb presència de diversos jugadors que després han desenvolupat carrera professional com són els casos de Guillem Vives, Rubén Prey o Joel Parra. El jugador més valorat (‘MVP) de la temporada passada va ser el base Pau Majoral, de l’Institut La Llauna, que aquesta temporada ja ha debutat amb el primer equip del Joventut a la Lliga Endesa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom