Tret de sortida al festival d’arts de carrer ‘La Claca’

0
387

Aquest dijous dia 21 de juliol comencen les activitats escèniques i culturals amb el festival d’arts de carrer ‘La Claca’, organitzat per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració del teatre El Círcol. Els carrers de Badalona s’ompliran d’arts escèniques al llarg de quatre dies, 21, 22, 23 i 24 de juliol. En diversos espais de la ciutat es podrà xalar d’un festival de teatre de carrer d’estiu amb propostes culturals atractives, de diferents companyies, d’accés gratuït i per a tots els públics.

Els espectacles seran d’àmbit local, donant visibilitat al talent badaloní i suport a la creació del nostre territori, i també d’àmbit nacional, amb noms consolidats i de llarga trajectòria de l’escena, que conviuen amb les noves generacions de creadors. Tanmateix, a la programació s’hi troben companyies nominades en diversos certàmens i presents a les fires artístiques més importants.

Aquest dijous 21 de juliol donarà el tret de sortida ‘El Parc de les Magnòlies‘, de La Dramàtica del Círcol. Enmig d’un parc romàntic, com els d’abans, la Rodoreda més punxeguda i perspicaç jugarà amb el safareig, la comèdia, el drama i l’amor. Es podrà veure, des de les 19:30 hores fins a les 20:30 hores, al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús – Espai de la Casa Clara. Durant el dia d’avui també es podran veure ‘Herència’, de La Industrial Teatrera i ‘Elles’, de La Melancòmica, ambdues al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom