Tiana organitza el casal d’estiu per a infants i joves

0
921

L’Ajuntament de Tiana ha organitzat el casal d’estiu per a infants i joves, una iniciativa on es vol “assegurar que durant el període de vacances escolars tots els infants i joves de la localitat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives“. Aquesta finalitat s’emmarca dins d’un programa municipal per promoure i donar suport a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de Tiana.

Aquesta iniciativa fomentada per l’administració permetrà als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. Des del Consistori s’han posat en marxa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies. Mitjançant les diferents activitats de l’educació en el lleure, socioculturals i esportives, des de l’Ajuntament volen que “es transmetin els valors de la convivència i la companyia, així com de respecte a l’entorn, i es frueix del temps de vacances d’una forma divertida i segura”. Alhora, amb aquest seguit d’activats adreçat als infants i joves, també “es vol afavorir la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies”.

La finalitat d’aquest espai que ha posat en marxa l’Administració, és el de proporcionar a les famílies una primera orientació sobre les activitats d’estiu i la possibilitat de triar l’opció que millor s’ajusti a les seves necessitats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom