Sant Jordi a la plaça Pompeu Fabra

1
274

La plaça Pompeu Fabra acull avui divendres, 23 d’abril, la XLI Fira del Llibre i la IX Fira de Sant Jordi, amb la presència de les llibreries Saltamartí, Abacus, Lagaia Books, Libreria Carlos, Crazpe, Somnia i l’Associació Cultural Pont del Petroli.

XLI Fira del Llibre a la Plaça Pompeu Fabra

De 8 a 21 hores tothom que ho desitgi podrà gaudir de la tradicional Fira del Llibre, organitzada pel Gremi de Llibreters de Badalona i l’Ajuntament de Badalona.

IX Fira de Sant Jordi a la plaça Pompeu Fabra

Durant tota la jornada es podrà visitar la mostra de les entitats de cultura popular catalana amb productes singulars relacionats amb els símbols de la diada de Sant Jordi.

Enguany, a causa de les restriccions sanitàries provocades per la pandèmia de COVID-19, l’accés a la firà serà amb aforament limitat, amb tot espai perimetrat i amb direcció única de circulació de les persones que hi assisteixin. Així mateix es mesurarà la temperatura als assistents i s’exigirà l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant.

1 COMENTARI

  1. Potser és millor morir-se del covid que viure d’aquesta manera, amb morrió, control de temperatura, vacunes. Potser els afortunats són els que han marxat. Sembla que estiguem en un camp de concentració.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom