Què permetrà la fase 0,5 a Badalona?

2
13725

Badalona i les tres regions sanitàries de les àrees metropolitanes nord i sud, i també Barcelona ciutat, passaran a partir d’aquest dilluns, 18 de maig, a la fase 0,5 de la desescalada, una fase intermèdia abans de passar completament a la fase 1 de desconfinament, que permet algunes mesures especials.

A partir d’aquest dilluns, es permetrà anar a un establiment comercial sense cita prèvia, tal i com ja havien reclamat els comerciants de Badalona, o participar en activitats de culte (amb un terç de la capacitat de l’aforament). La fase 0,5 també permet obrir les escoles, però només en fase administrativa, els centres d’innovació i les instal·lacions cientificotècniques. Les biblioteques també poden obrir per oferir servei de préstec de llibres, tot i que de moment les biblioteques de Badalona no han comunicat si obriran a partir d’aquest dilluns. A més, es flexibilitzaran les vetlles per les víctimes de coronavirus. Es permetrà que hi assisteixin un màxim de 10 persones al Tanatori.

Aquesta fase 0,5 no permet l’obertura de terrasses de bars ni restaurants, ni tampoc  l’obertura de gimnasos ni les trobades de més de 10 persones, ni a cases particulars i menys al carrer.

2 COMENTARIS

  1. es pot anar a pescar?
    he trucat a l’ajuntament i no ho saben?
    A on es pot preguntar?
    es un esport individual i en principi jo entenc que si no?…

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom