Presentat el nou Carnet Jove de Badalona

0
5692

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro i la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, han presentat aquest matí el projecte del nou Carnet Jove de Badalona, que es posarà en marxa a partir del mes d’octubre. Aquest nou Carnet Jove ofereix a tot Catalunya prop de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional dels quals se’n poden beneficiar uns 530.000 nois i noies d’entre 12 i 30 anys que tenen el carnet arreu del país. En l’àmbit local, hi ha 15.935 joves que són titulars del Carnet Jove de Badalona, on ara hi ha 125 avantatges.

L’objectiu del Carnet Jove d’àmbit local és oferir una bona diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat per al jovent de Badalona i potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia. Sobretot, es pretén que els i les joves puguin utilitzar el carnet en comerços i establiments locals i, d’aquesta manera, estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat.

Els joves de Badalona que a l’octubre decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove ho podran fer a través del web carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a imagin. Com a novetat, el Carnet Jove de Badalona tindrà un format digital i es podrà fer servir directament des de l’APP mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del carnet, els joves hauran d’acreditar que resideixen al municipi tot mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom