Parlem amb el badaloní Edu Esteve finalista del càsting 2020 d’OT

0
5157

Fins a 10.601 persones es van presentar al càsting d’OT (TVE) de la nova edició que començarà aquest gener. D’aquests 10.000 només han quedat 31, i d’aquests només 16 entraran a l’acadèmia televisiva. Un d’aquests escollits és el badaloní Edu Esteve, que amb 26 anys, fa anys que és un apassionat del món de la música. Jugador del Minguella, cambrer del Titus, Esteve és un noi força conegut a la ciutat i que ara té l’oportunitat de portar el nom de Badalona al programa OT. Des del TOT hem conversat amb ell abans de saber si entrarà, o no, a l’acadèmia.

Perquè et vas decidir apuntar-te als càstings d’OT?

L’any passat, l’edició del 2018, no em preguntis perquè però jo em veia a l’acadèmia d’OT. Veia el que estaven fent i tenia moltes ganes de viure tota aquella experiència, com ensenyaven els professors. Estar, com a màxim tres mesos, en una acadèmia només fent música és el que em crida l’atenció. Sincerament, em veia, i també en veig allà dins. Vaig començar a fer classes de cant, per poder entrar-hi, i he estat un any de formació.

-10.601 persones s’han apuntat i només han quedat 30! Com et quedes?
Em sento molt content i molt feliç, però també ho he lluitat molt. Jo vull estar entre els 16 que entrin a l’acadèmia d’OT. Si no és aquesta la via per arribar on vull, serà una altra. Fa anys que em dedico a la música, però crec que estic al principi i cal seguir lluitant.


-Com et trobes emocionalment en aquesta espera cap a la fase final?

Sincerament, he tingut molts alt i baixos amb tots aquests càstings. Saber que hi ha molta gent pendent de tu, gent que no et coneixia i ara et segueix. Jo intento ser el més natural possible, però tinc clar que no canviaré com sóc. Emocionalment em sento content, realitzat i amb ganes de seguir treballant.

-Realment hi havia un llistó molt alt aquell dia, tu vas ser un dels pocs que va interpretar cançons més alegres amb Mambo number 5 i Pan y Mantequilla…


Hi havia realment un llistó molt alt. Gent amb molt de talent, gent que s’ha quedat pel camí amb un capacitat brutal que segur que triomfaran per una altra via. Al càsting vaig cantar el que em va sortir. Amb el meu profe de cant, Ian García, de l’escola Sing Your Dreams School vàrem intentar trobar les cançons que més s’adequaven al meu estil.

-Actualment ets a cinquè de màrqueting i ADE, tens pensat acabar la carrera o seguir amb el somni de cantar?

Una cosa tinc clara. Acabo la carrera sí o sí, per això m’he passat 5 anys estudiant. Tant si entro, com si no a l’acadèmia, vull acabar la carrera. Crec que puc compaginar les dues coses.

-On t’agradaria arribar?

M’agradaria arribar a ser el número 1 del Top internacional que tothom m’escoltés a tot arreu, aquest seria el meu somni a llarg termini. Somnis a curt seria gravar un àlbum, entrar a OT, acabar la carrera. Jo estic segur que a base de treball, esforç i sacrifici ho tirarem endavant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom