Osborne presentarà la propera setmana el llibre  “Anís del Mono desde 1870”

0
518

La fàbrica de l’Anís del Mono és una de les més antigues que funcionen a Badalona, i el seu producte un dels més coneguts i apreciats arreu del món. La famosa etiqueta que l’identifica porta la data de 1870 -encara que, probablement, la producció es va iniciar abans- i, per tant, el 2020 celebrarà el 150è aniversari.

Amb aquest motiu, el Museu presentarà el proper dijous 12 de desembre, a les 19h, una petita exposició que posa de relleu la imatge de l’Anís del Mono, el primer que es va envasar en una ampolla diamantada, que moltes altres marques imitarien ben aviat. També s’hi podrà veure la relació amb el moviment modernista, i conèixer altres begudes que s’elaboraven a la fàbrica de Badalona.

Durant l’acte d’inauguració tindrà lloc la presentació del llibre Anís del Mono desde 1870, una obra editada per Osborne, SA, profusament il·lustrada amb fotografies inèdites d’Antonio Guillén, que repassa la història de la marca, explica el mètode d’obtenció de l’anís i  la importància de la fàbrica badalonina, capdavantera en el seu sector.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom