Montgat recupera part de la Festa Major de manera presencial

0
831

La Festa major de Montgat, torna amb més força que mai i de manera presencial. L’Ajuntament assegura que s’han recuperat actes tradicionals de les festes majors de Sant Jordi d’altres anys, com el pregó de Festa Major, que es celebrarà el diumenge 17 d’abril a les 12 h a l’esplanada d’ERT, amb un homenatge al personal sanitari i una enlairada de globus. També s’ha programat la celebració de  la Festa de la Gent Gran de Montgat, que aquest any podrà ser presencial i es celebrarà el diumenge 18 d’abril a les 18 h a la Sala Pau Casals. Per altra banda, del 19 al 22 d’abril la Sala Pau Casals acollirà diverses activitats culturals a la Biblioteca Tirant lo Blanc, com l’hora del conte (dilluns 19 d’abril a les 18 h), el taller “El llibre de l’artista” (dimarts 20 d’abril a les 18h),Combat d’escriptors: GURT versus COMES(dimecres 21 d’abril a les 19h) i la projecció d’un documental del mes (dijous 22 d’abril a les 19.30h) o el Taller de papiroflexia “Fes la rosa i el punt de llibre per Sant Jordi” a càrrec de Montgat Pinta.

El divendres 23 és la diada de Sant Jordi i, a més de les parades, a les 12 h sonaran sardanes amb la Cobla Marinada a la plaça de les Mallorquines. Finalment, el dissabte 24 és el dia gran, amb diversos concerts d’artistes locals a partir de les 12h en diversos espais públics del poble; entre d’altres, actuaran Jordi Torrent, Ariel i Paola, Manu i Chema, i Marta Casas. Al vespre hi haurà l’espectacle de Festa Major amb la presència de les bèsties de foc, amb “Teatre de la llegenda de Sant Jordi” a càrrec de la Colla de Diables de Montgat. Es programaran tres passis a les 19 h, a les 20 i a les 21 h al Parc del Tramvia. A continuació, diumenge 25 d’abril també es podrà gaudir d’una novedosa proposta de joc d’escape room pel poble, amb “Alerta, Montgat està en perill!, un concert vermut a les 13 h a la plaça de les Mallorquines, i un petit espectacle de pirotècnia a les 21 h a diferents punts de Montgat.

Aquest any la festa major de Sant Jordi recupera la presencialitat als actes, tot i que seguint les recomanacions del PROCICAT, per assistir-hi caldrà fer reserva prèvia de les entrades a www.entrapolis.com. Moltes de les entrades als actes previstos ja estan disponibles i per tan les persones que hi estiguin interessades ja les poden reservar. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom