L’ocupació de la nau del carrer Guifré torna a generar conflictes

1
2479

L’antiga nau situada al carrer Guifré, prop del carrer Tortosa, fa més de 12 anys que està ocupada per un nombrós grup d’immigrants, però durant les darreres setmanes la situació s’ha complicat, amb diversos actes incívics i festes durant altes hores de la matinada. La nau, dividida en dues parts, acull un nombre indeterminat de persones que viuen en males condicions i que solen dedicar-se a buscar ferralla als contenidors o a la venda ambulant. En aquest espai no hi ha aigua corrent, l’han d’agafar d’una font propera i part de la llum està punxada del carrer, segons asseguren els veïns de la zona. Tot i que fa molts anys que està ocupada, durant les darreres setmanes han augmentat les queixes dels veïns per diverses actituds incíviques dels ocupants i també festes, amb música inclosa, que moltes vegades s’allarguen durant tot el cap de setmana. Des de l’entitat de veïns del Gorg fa anys que reclamen a l’Ajuntament una solució. La presidenta, Teresa Vinuesa, admet que sempre que han plantejat aquesta problemàtica, el consistori ha respòs que es una espai privat i que el propietari està d’acord amb aquesta ocupació. Vinuesa, però, reconeix que en cada reunió amb l’Ajuntament han tractat aquesta ocupació.

1 COMENTARI

  1. A quien vaya dirigido, que solución va a tomar al respecto? Intolerable! En el día de hoy 7 llamadas a la policía local y una demora de 2 horas para una simple advertencia.
    Empezando por el corte de luz, que más piensan hacer?? El Barrio se está uniendo y quizás un día sea demasiado tarde para ellos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom