L’esperada remodelació del carrer de la Costa començarà durant el febrer

Autor

Categories

Compartir

Nou anunci de remodelació del carrer més antic de Badalona, el carrer de la Costa. L’any 2009, ara fa gairebé 10 anys, l’Ajuntament ja volia remodelar aquest carrer, aprofitant els diners del pla “Zapatero”, però aquestes obres van quedar en un calaix. 4 anys després, el 2013, la Generalitat de Catalunya anunciava aquesta remodelació, però diferents contratemps feien posposar aquestes obres. Ara, 5 anys després, l’Ajuntament acaba d’anunciar que a principis del mes de febrer s’iniciaran les obres de reurbanització del carrer de la Costa, entre els carrers del Temple i de Sant Sebastià, amb l’objectiu de restaurar-lo i millorar els serveis urbans públics d’aquest carrer. Les obres permetran revaloritzar i potenciar l’estructura medieval d’aquest carrer tan emblemàtic i únic situat al nucli històric de Badalona. Aquesta actuació té un cost de 211.000 euros i una durada prevista de 5 mesos.

Un carrer singular a Badalona

En documents municipals del segle XIX ja es troba descrit el carrer de la Costa amb la forma que té actualment. Això fa que sigui un espai d’especial interès, ja que es tracta d’una via que explica molt bé l’evolució de Dalt la Vila i de Badalona així com la relació de la ciutat amb el mar.

Cinc obres més a diferents barris de la ciutat

D’altra banda, aquesta setmana han començat les obres de reurbanització del carrer d’Isaac Albéniz, al barri de la Salut, i també al passatge Viñas, al barri de Bufalà. En els pròxims dies està previst l’inici de les obres per restaurar l’antiga capella de la masia de Can Miravitges. Més endavant, en les properes setmanes, començaran els projectes per millorar la seguretat viària en l’accés a la urbanització del Mas Ram. Aquestes cinc actuacions formen part del Pla Recupera de l’Ajuntament de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,391FansAgradda
2,904SeguidorsSeguir
11,553SeguidorsSeguir

Autor

Compartir