Les platges de Badalona esperen superar el milió i mig d’usuaris

Autor

Categories

Compartir

Aquest dissabte 9 de juny començarà la nova temporada de platja a Badalona que s’allargarà fins al dimarts 11 de setembre. Entre les novetats més destacades d’aquest any hi ha la instal·lació de les noves vuit guinguetes, la instal·lació de canviadors per a nadons, reparació de fustes del passeig de la platja de la Barca Maria, instal·lació de dos pals nous de rentapeus a la platja dels Pescadors i millora de la xarxa d’aigua potable de la platja dels Pescadors.

Proactiva tornarà a vigilar les platges badalonines

El servei de salvament i socorrisme funcionarà des del 10 de juny fins a l’11 de setembre de 10 a 19 hores a càrrec de l’empresa Proactiva. Com en els darrers anys, hi haurà un mòdul central a la platja del Pont d’en Botifarreta i quatre mòduls assistencials. Per segon any consecutiu el mòdul de la platja de la Mora no s’instal·larà perquè aquest tram tampoc estarà disponible per al bany. També hi haurà diversos punts de vigilància i assistència. Totes les platges de Badalona estan cardioprotegides.

Obren la majoria de les noves guinguetes de la platja

Les platges de Badalona ja han estrenat el nou disseny de les guinguetes. El regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha explicat que el nou disseny “evoca la Badalona tradicional marinera i l’antic envelat de la Festa Major badalonina”. Segons el regidor “l’Ajuntament ha apostat, no només per la renovació del disseny de les guinguetes de la platja pel que fa al seu aspecte, sinó també per la millora dels serveis, les instal·lacions, les activitats i l’oferta gastronòmica”. Les guinguetes al litoral de la ciutat podran obrir fins al primer cap de setmana de setembre de 10 a 24 hores, cada dia, tot i que, opcionalment, es pot allargar fins a les 2 hores. A partir del primer cap de setmana de setembre (i fins al dia 30 del mateix mes) l’horari serà de 10 a 24 hores i només es podrà obrir fins a les 2 de la matinada els dissabtes, diumenges i festius.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,608FansAgradda
2,989SeguidorsSeguir
11,659SeguidorsSeguir

Autor

Compartir