La Residència Sant Cebrià de Tiana passa a ser residència vermella

0
1755

S’ha detectat 2 usuaris positius en el control del dia 05.01.2022. Els efectes de la sisena onada de pandèmia han arribat a la residència en aquestes dates post festes de Nadal.

Des d’aquest dissabte 8 de gener, la Residència i Centre de Dia Sant Cebrià de Tiana passa a ser residència classificada vermella després de detectar dos residents positius, ambdos asimptomàtics, en la PCR realitzada el passat dia 5 de gener. Fins a nou avís queden suspeses les visites dels familiars, les sortides dels residents i el centre de dia queda tancat en aplicació dels protocols d’actuació de residència vermella definits pel Departament de Salut i Drets Socials de Catalunya.

En breu es tornaran a fer proves PCR, en concret el 4t i el 10è dia, a les persones usuàries per fer seguiment de la situació. Pel que fa als treballadors es realitza un PCR setmanal aquells que tenen pauta completa i 3 a la setmana aquells que no tenen pauta completa. Estarem a l’espera que els nous resultats puguin permetre reobrir les visites, tot i així, com sempre s’ha fet es faran trucades i videotrucades per mantenir el contacte d’usuaris i familiars.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom