La música i cultura russa arriben aquest dissabte a les Nits del Port

Autor

Categories

Compartir

Aquest dissabte, 14 de juliol, l’espectacle de les Nits al Port de Badalona girarà entorn la cultura russa, i arriba al Port de la mà del grup Vecherinka, un col·lectiu amb la plena dedicació a la difusió del folklore i la tradició russes en tots els seus àmbits. Començant des de les formes més elementals de les tradicions, actualment comprèn al seu repertori danses, cançons i jocs de totes les regions de Rússia. El col·lectiu ens porta des de les cançons i danses més ancestrals fins el contemporani repertori d’autor conegut, recollint les peces més populars a Occident com Nits de Moscou i Katiusha.

Els vestits tradicionals, els xals multicolors, els instruments tradicionals, entre ells l’acordió, la balalaica i les culleres, i el folklore en general no tan sols acullen el públic, sinó que aquest és involucrat en danses i cançons, trencant la barrera entre l’escena i l’espectador. Complementaran aquesta nit una petita mostra i tast d’artesania i gastronomia russa.

Totes les actuacions comencen a les 22h. L’accés al port durant el festival és lliure, l’aparcament és gratuït i es complementa amb oferta gastronòmica. El festival l’organitza Marina de Badalona, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i de diferents patrocinadors locals que hi col·laboren per mantenir aquesta cita estiuenca de referència.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

18,004FansAgradda
3,536SeguidorsSeguir
11,913SeguidorsSeguir

Autor

Compartir