La fàbrica de l’Anís del Mono tindrà un espai gastronòmic que donarà al Passeig Marítim

0
7639

L’empresa Osborne remodelarà la seva fàbrica de l’Anís del Mono de Badalona amb un nou espai gastronòmic, ho ha avançat Badalona Última Hora. Segons ha pogut confirmar la mateixa empresa Osborne al nostre mitjà, la idea és fer de l’Anís del Mono un espai per gaudir-ne més enllà de la part industrial i museística. L’empresa propietària està amb negociacions amb l’Ajuntament per acabar de tancar un projecte que obriria la fàbrica al mar a través del passeig marítim.

Des d’Osborne asseguren que “la fàbrica és molt important per Badalona i la intenció és que continuï oberta a tots els badalonins. No volem que només sigui un museu, farem el possible per tirar-ho endavant, però el projecte es troben en un punt molt inicial”.

El projecte encara d’aprovació dels tràmits urbanístics de l’Ajuntament i l’empresa donarà més detalls de la iniciativa en els següents mesos. S’ha de recordar que la fàbrica no es fa tot el procés d’elaboració de l’anís, però encara es segueixent fent els olis essencials de la beguda.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom