Persecució espectacular a Badalona amb un cotxe tirant paquets de droga durant la fugida

0
10317

Els perseguits, un home i una menor d’edat, han envestit una mossa d’esquadra que els seguia en motocicleta i que ha resultat ferida

Aquesta tarda, dues persones en un Audi negre han fugit conduint de manera temerària al districte de Sant Martí de Barcelona, en direcció a Badalona, quan agents dels Mossos d’Esquadra li han requerit que s’aturés. En la fugida, el vehicle ha atropellat una mossa que els seguia en motocicleta. A l’alçada de l’Anís del Mono, al carrer Marina, els ocupants han anat tirant per la finestra paquets que contenien cocaïna. Testimonis asseguren que alguns vianants han aprofitat per endur-se varis dels paquets tirats a la via pública.

Carrer Marina
Mobiliari urbà malmès després del pas de la persecució pel Carrer Marina

Els perseguits, un home i una menor d’edat, han estat finalment aturats i detinguts al carrer Cristóbal de Moura, al barri de Sant Martí de Barcelona. El vehicle ha circulat contra direcció i ha envaït el carril bici en la fugida. S’han vist escenes espectaculars amb diversos furgons, motos i unitats de l’ARRO en espais com la Rambla Sant Joan de Badalona.

Segons els mateixos Mossos d’Esquadra, el vehicle que circulava a gran velocitat ha envestit un altre vehicle policial. Finalment, amb col·laboració de la Guàrdia Urbana, han pogut detenir els dos ocupants: un home i una menor d’edat. La policia catalana segueix investigant els fets.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom