La Dramàtica del Círcol estrena l’obra “Coses que dèiem avui”

0
452

“Coses que dèiem avui” és el títol d’una cançó dels Beatles i també de l’espectacle, que recull tres peces breus, inèdites, de LaBute: “Helter Skelter”, “Romance” i “Les Fúries” i que arriba aquest cap de setmana al Círcol de la mà de la Dramàtica de l’entitat badalonina i la direcció de Xavi Carreras.

“Coses que dèiem avui” passa a  “Helter Skelter” on una parella sopa en un restaurant ‘chic’ i encantador. Tot sembla anar bé fins que ens assabentem que ella ha descobert que el seu marit li és infidel. A “Romance”, dos personatges que havien mantingut una relació de parella ja fa algun temps es retroben després d’anys de no veure’s. Finalment, a “Les Fúries”, la Paula cita en Jimmy per explicar-li la seva decisió de deixar-ho córrer, però les coses es compliquen quan en Jimmy s’hi presenta amb la seva germana, una germana força especial.

L’obra serà reprentada aquest dissabte 20 de novembre, a les 21h, i diumenge 21 de novembre a les 19h al teatre del Círcol. Per comprar entrades podeu fer-ho en aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/coses-que-deiem-avui

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom