Isaac Salvatierra, candidat de Junts per Tiana per a les municipals

0
569

La formació Junts per Tiana ha votat Isaac Salvatierra com a candidat per a les eleccions municipals del 26 de maig. Salvatierra revalida la confiança de l’assemblea de l’agrupació d’electors que l’ha proposat i votat per unanimitat amb l’encàrrec d’acabar la feina començada el 2015, segons ha explicat la formació en un comunicat.

Isaac Salvatierra, que actualment és el portaveu de Junts a l’Ajuntament, ha acceptat l’encàrrec de l’assemblea i ha exposat el full de ruta que, des d’ara i fins el 26 de maig, liderarà al capdavant del projecte polític de l’agrupació d’electors.
“Hem de mirar Tiana a llarg termini. A 20 anys vista. Això ho hem de fer entre govern i oposició que és el que enriqueix les democràcies”, així Salvatierra ha explicat com Junts vol treballar des de l’Ajuntament des d’un govern que garanteixi el canvi a Tiana.
L’Isaac ha remarcat que el “com és el que ens ha de diferenciar” alhora de governar.
La presentació pública del candidat de Junts es farà el 2 de febrer a la Sala Albéniz en un acte públic en el qual s’esbossaran els eixos principals del programa que es tancarà mitjançant la participació ciutadana i que des de fa mesos l’agrupació d’electors està portant a terme amb diferents veïns i veïnes del poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom