El fred seguirà molt viu durant els propers dies

0
1237

Els serveis metereològics i Protecció Civil alerten que aquest dijous s’iniciarà un episodi de nevades a cotes baixes que començarà pel sud, sobretot durant la tarda i al vespre a les Terres de l’Ebre, al Camp de Tarragona i a les comarques del sud de Lleida a partir dels 200 o 300 metres, tot i que, puntualment podria arribar a nevar a nivell de mar. A la resta, el cel estarà tapat i l’ambient continuarà molt fred.

Divendres tindrem una treva i no serà fins a últimes hores del dia que tornarà a nevar al sud del país, també a partir d’aquests 200/300 metres.

Sembla que serà dissabte quan arribarà la nevada més important i general de l’episodi a l’interior per sobre dels 200 o 400 metres, però les cotes de neu seran molt variables en funció del lloc i l’hora. Ara per ara, sembla que la línia de la costa quedaria al marge d’aquesta nevada que podria deixar gruixos importants a les comarques interiors. Per tot plegat, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos per neu a moltes comarques i Protecció Civil té el pla NEUCAT en fase de prealerta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom