Cigaló d’Anís i Crema d’Anís, nous sabors badalonins

0
1168

L’empresa badalonina Anís del Mono continua apostant per la innovació  amb el llançament de dos nous licors inspirats en les noves tendències del mercat. Es tracta d’un Cigaló d’Anís i una Crema d’Anís. Dues propostes on l’empresa badalonina busca recuperar l’esperit pioner de Vicente Bosch, renovant la recepta dels licors tradicionals amb el toc dolç del anís, per satisfer els gustos dels consumidors actuals que volen gaudir de productes més suaus i fàcils de beure. Una aposta avalada per la qualitat i el saber fer d’una marca històrica de Badalona.

La crema i el cafè s’impregnen d’Anís

La Crema d’Anís del Mono conquista el paladar a l’instant pel seu aroma intens que combina tocs d’anís, xocolata i caramel. Un sabor suau i cremós que conclou en un final ampli i persistent. Una crema per beure molt freda: en xarrup o en copa gran amb gel. En definitiva, la forma més dolça d’acompanyar una llarga i agradable sobretaula. Al Cigaló d’Anís trobem la seductora complexitat de les notes de cafè torrat, harmonitzades amb els aromes d’Anís del Mono. Una combinació perfecta, anís i cafè, que s’enriqueixen mútuament per culminar en un sabor llarg i plaent. Es recomana servir molt fred, en xarrup o en copa ampla amb gel. Un excel·lent licor que reinventa la manera de gaudir un bon cafè a mig matí o havent dinat, acompanyant una agradable tertúlia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom