Can Ruti incorpora 62 nous residents a l’hospital

0
1492

El passat divendres va tenir lloc l’acte de benvinguda dels nous residents de Medicina, Farmàcia, Química i Infermeria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. L’acte va comptar amb la presència del formador i conferenciant Victor Küppers, que va oferir una xerrada sobre la importància que té l’actitud per desenvolupar el màxim potencial de les persones.

La benvinguda es va celebrar a la sala d’actes de l’hospital i va comptar amb la presència de Jordi Ara, gerent territorial de l’Àrea Metropolitana Nord de l’ICS; Beatriu Bayés, directora de l’Hospital; Lluïsa Garcia, adjunta de la Direcció d’Infermeria; Clara Pujol, directora assistencial de l’ICO Badalona, i Jordi Bonal, coordinador de Docència Postgraduada.

Enguany s’incorporen un total de 62 residents a l’Hospital: 55 professionals mèdics, tres professionals de Farmàcia, un de Química i tres llevadores. També es va donar la benvinguda a 12 residents de Medicina Familiar i Comunitària.

Més de 30 anys formant especialistes

 L’Hospital Germans Trias té una llarga trajectòria docent, ja que forma especialistes des de l’any 1985 i, des de llavors, l’oferta d’especialitats i de places no ha deixat de créixer. Durant aquests anys, més de mil professionals han fet la seva residència al centre badaloní.

Actualment, l’Hospital Germans Trias compta amb 35 especialitats acreditades i és el cinquè hospital de Catalunya on s’incorporen més residents: compta amb 72 places acreditades per any i un total de 247 residents en el curs actual. També, en els últims anys, s’està consolidant en la tria de places dels MIR que tenen millors notes. A més de l’excel·lència acadèmica, la formació a l’Hospital Germans Trias sempre ha tingut molt present la importància de transmetre un seguit de valors que acompanyin els i les residents en el seu camí cap a l’especialització. Per aquest motiu, l’Hospital ha apostat enguany per una conferència inaugural de Victor Küppers, que desenvolupa una tesis en la qual considera que l’actitud personal és el motor de canvi a l’empresa i l’element més important del rendiment laboral.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom