Badalona i Carrefour ajuden a la contractació de personal

0
1028

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació –IMPO, està treballant conjuntament amb la multinacional de distribució Carrefour per dur a terme un procés de selecció per cobrir les necessitats de personal de l’empresa als seus establiments de Badalona i el Maresme. Per inscriure’s a les ofertes cal adreçar-se a la Plataforma Xaloc de la Diputació de Barcelona o enviar un currículum actualitzat al correu electrònic [email protected] indicant la denominació del lloc de treball a la que s’opta.

Els llocs de treball vacants són; Reposició de productes, caixa, manteniment Xarcuteria, carnisseria, peixateria, fruiteria, forn de pa, snack bar i responsable comercial. En total, es preveu la incorporació d’uns 200 treballadors a partir del mes de juny. Posteriorment, el Centre Cultural El Carme, acollirà els dies 23 i 24 de maig a les persones candidates que prèviament s’hagin inscrit en el procés i hagin estat convocades per tècnics de recursos humans de l’empresa.

L’objectiu d’aquest procés és que l’empresa fomenti que les persones contractades siguin veïns de la ciutat i que s’ajustin al perfil professional demanat per Carrefour.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom