Badalona encén el Nadal aquest dissabte amb música i llums

0
4280

Ja tenim un nou Nadal a tocar. Aquest mateix dissabte, 30 de novembre, Badalona dirà “Hola Nadal!”, amb l’encesa de l’Arbre de Nadal, a la plaça de la Vila, i per segon any amb els llums al Pont del Petroli. A la plaça de la Vila s’ha optat per repetir el mateix Arbre de colors que el Nadal passat. Es tracta d’una estructura cònica de dotze metres d’alçada coronada amb una gran estrella. A més, tota la plaça de la Vila lluirà uns llums especials durant aquests dies. L’encesa de l’Arbre serà a les 18h. Una hora més tard, arribarà l’hora d’obrir els llums del Pont del Petroli, per segon any consecutiu. El moment de l’encesa dels llums serà el preàmbul d’una gran festa a la façana marítima. L’any passat, els llums del Pont del Petroli va ser una de les propostes més ben valorades, sobretot pels amants de les fotografies a les xarxes socials.

Parc Cultural “Hola Nadal”

Aquest mateix dissabte, 30 de novembre, la façana marítima serà l’escenari d’un seguit d’activitats culturals i artístiques adreçades a tota la família, a partir de les 10h del matí i durant tot el dia. Al parc cultural hi podreu trobar diferents espais, l’ Espai experimenta,l’ Espai 7a Fira de Joves Creadors-Connect’art, un espai de joc i ludoteca i un escenari amb activitats, amenitzat per un espectacle de teatre musical i un concert en directe a càrrec d’un grup d’animació infantil.

Soraya i Macaco actuaran aquest dissabte al Passeig Marítim

Com a colofó i després d’encendre els llums de Nadal, hi haurà el concert “Hola Nadal” 2019, on actuarà Soraya, artista de música pop que va debutar al famós programa de televisió Operación Triunfo i que s’ha consagrat com artista per èxits com Dreamer, Feeling you i Con fuego. Seguidament, actuarà Macaco, grup musical barceloní que barreja la rumba, el reggae i el funk amb accent electrònic. Tots dos artistes presentaran els seus darrers treballs discogràfics a partir de les 19h. El concert s’ubicarà al passeig marítim, a tocar del Port.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom