Acte per fer visible les persones sense llar

0
494

La Taula Sense Llar de Badalona celebrarà el Dia Mundial de les Persones Sense Llar el proper dimecres 24 de novembre, a les 18:30h, a la plaça de la Vila de Badalona. Com a Taula sortim al carrer per fer visible la situació que viuen les persones que dormen al carrer i per reivindicar els seus drets.

L’acte consistirà en la lectura del Manifest del Dia de les Persones Sense Llar i una breu explicació sobre la vulneració dels drets fonamentals de les persones sense llar. Des de 2017, quan es va presentar públicament la Taula, s’ha vingut celebrant anualment aquesta data del calendari amb l’objectiu de sortir al carrer per sensibilitzar i posar a l’agenda pública les necessitats dels homes i dones que viuen sense una llar a la ciutat de Badalona. De la mateixa manera, cada dos anys, la Taula ha fet recomptes de persones sense llar per comptabilitzar aquesta situació de vulnerabilitat i denunciar les raons del sensellarisme.

Un representant de la Taula Sense Llar de Badalona, formada per Càritas Diocesana de Barcelona, Sant Joan de Déu Serveis Socials, Fundació Roca i Pi, Fundació Mambré, Fundació Acollida i Esperança, Creu Roja del Barcelonès Nord i per serveis socials de l’Ajuntament de Badalona, atendrà els mitjans de comunicació en finalitzar l’acte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom