Milloraran l’accessibilitat de les estacions de Montgat i Montgat Nord

2
753

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat la creació d’un pla d’actuació immediata per a Rodalies a Catalunya que inclou millores pels usuaris i usuàries, reforçant la tranquil·litat, seguretat i atenció, a més de millorar la digitalització. En aquest sentit, la ministra ha afegit que aquest pla es desenvoluparà a través de Renfe, des d’aquest mes de novembre fins a l’estiu de 2022, per a garantir la qualitat i accessibilitat del servei, de les estacions i dels trens. A més, la ministra ha posat l’accent que abans que acabi l’any, s’adjudicarà la renovació integral o instal·lació d’ascensors i escales mecàniques a les estacions de Montgat i Montgat Nord, a part d’altres cinc estacions de Rodalies Renfe.

2 COMENTARIS

  1. En badalona hace falta una entrada y salida por el lado del mar..aqui siempre somos los ultimos..y no creo que la vallan a hacer…somos 210.000 habitantes pero no les importamos nada….porque sucede esto…

  2. Los ascensores de la estación de Montgat no han funcionado en siglos y tampoco dispone de escaleras mecánicas, el acceso para persones con movilidad reducida o carritos con niños es prácticamente imposible.
    Y no hay que olvidar lo abandonada que está la estación en lo que se refiere a limpieza siempre está muy sucia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom