Acció per netejar la platja i el fons marí a Badalona

0
762

Aquest dissabte 12 de juny, amb motiu del Dia Mundial dels Oceans (8 de juny) diverses entitats organitzaran una neteja de fons marí i platja a Badalona. La trobada serà a les 9h davant del Bétulo.

Amb caiacs, pàdels i zòdiacs i al costat de un grup de submarinistes netejaran el Fons de la platja del Coco. A la vegada, un grup de voluntaris anirà caminant i netejant el que es trobi per la platja i el passeig marítim.

Un cop finalitzada l’activitat de neteja, hi haurà una trobada al Club Natació Bétulo, on hi haurà tres tallers per conèixer algunes de les solucions al problema de la contaminació que pateixen els nostres mars, i on faran separació i caracterització de tota la brossa trobada. Com a cloenda, realitzaran un mural amb els residus recollits i faran una fotografia de grup amb tots els participants. Aquesta activitat està enmarcada en el moviment ‘La cara invisible del planeta’ que el mateix dissabte organitzarà a 31 províncies de tot l’estat espanyol accions similars i que compta amb la participació de més de 100 entitats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom