Com serà el Sant Jordi a Badalona?

0
1554

Badalona ha començat a celebrar la Diada de Sant Jordi amb l’inici de la XLII Fira del Llibre, que s’ha instal·lat a la plaça de Pompeu Fabra fins aquest dissabte 23 d’abril i que compta amb la participació d’una desena de llibreries de la ciutat i de l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli. La X Fira de Sant Jordi tindrà lloc aquest dissabte 23 d’abril a la plaça de la Vila i al carrer de Francesc Layret, al barri del Centre, i al passeig de la Salut del barri de la Salut, amb una mostra d’entitats i d’activitats dirigides a tots els públics amb els símbols tradicionals de la diada.

El mateix dia 23, a les 19.30 hores, es faran dos concerts al carrer per convidar a la ciutadania a sortir al carrer i impulsar el comerç i la restauració local. Els artistes que s’encarregaran d’amenitzar la jornada seran David Ros i Alterlatina, que actuaran a la plaça de la Vila i el passeig de La Salut respectivament.

A la XLII Fira del Llibre estaran presents les llibreries Abacus, Carlos, Crapze, Fènix, Frikiplanet, Lagaia Books, Mitja Mosca, Saltamartí, Smile Books, Somnia i l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli en horari de 9 a 21 hores. Els dies 21 i 22 d’abril hi haurà una Carpa de signatures destinada als autors i les autores proposats per les llibreries. D’altra banda, organitzat per l’AV de Bufalà, aquest dissabte 23 d’abril, entre les 11 i les 14 hores, al davant del parc de Can Barriga (avinguda de Martí Pujol) tindran lloc diverses activitats i tallers familiars.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom