Intensificaran la neteja i desinfecció del mobiliari de la platja

0
2036

A partir d’aquest dilluns 8 de juny i coincidint amb la fase 2 de la desescalada, l’AMB intensifica la neteja i desinfecció del mobiliari i dels equipaments de les platges metropolitanes amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat i higiene per als usuaris que vagin a la platja. Es desinfectaran papereres, contenidors, plataformes i pals de dutxes, bancs i cadires de vigilància. 

Aquestes tasques es faran dues vegades al dia: una de nocturna per garantir la neteja i desinfecció a primera hora quan arribin les primeres persones a la platja i una altra de diürna de reforç, que es farà amb un tancament puntual dels accessos per minimitzar les molèsties als usuaris.

Una altra acció de neteja que l’AMB potenciarà és el garbellament diari. En anteriors temporades de bany i en condicions normals, aquesta tasca es feia, sobretot, en els primers 25 metres des de la línia de la costa, que era la zona habitual de màxima ocupació. Enguany, amb la previsió d’una ocupació superior per l’obligació del distanciament de 2 metres, l’AMB netejarà la màxima superfície de la sorra de la platja amb màquines garbelladores que filtren la sorra, recullen els residus i alhora remouen la primera capa que està en contacte amb la pell de les persones. D’aquesta manera, s’oxigena la sorra i es millora l’efecte de desinfecció natural gràcies a la radiació solar. 

Aquest dispositiu especial de neteja després de la COVID-19 suposa un increment del 30 % dels recursos respecte a la temporada alta normal, entre personal i vehicles 4×4 amb hidronetejadores.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom