1ª edició de les Jornades Gastronòmiques de Forquilla Badalona

0
2638

A partir de dilluns, 3 de juny, i fins al 30 de juny, 26 restaurants associats a Forquilla Badalona participen en les seves primeres Jornades Gastronòmiques. La intenció és poder degustar plats i menús especials maridats amb vi de la D.O. Alella. Els diferents establiments han preparat aquests menús en dies i horaris diferents. D’aquests plats especials a la majoria de restaurants es podrà triar entre un entrant, primer, segon, postre l’ampolla de vi de la D.O. Alella, amb diferents preus. A les jornades hi participen el 3009, Baire Braseria, Bar Torras, Botànics, Cafè de les Antípodes, Can Mario‘s, Can Pelat, Cerveseria El Trabucaire, Coop. Cor de Marina, El Colze Empinat Vermuteria, Esfera Gastro Bar, FamulusFigaro, La Mare del Tano, La Costa, L’Altre Can Mario‘s, Masia de la XescaMexclat, Micaco’s, Neruca, Olla de Grills, Olmos Gourmet, Sotavent, Su Tzilleri Ristoraunte, Taqui Indo-Pakistanès i Iberic Fusión. Per aquestes jornades s’ha editat un llibret amb totes les propostes dels establiments de Forquilla que hi participen, gràcies la col·laboració de Gleva Estates. Des de Forquilla es mostren contents per aquesta iniciativa perquè farà conèixer part dels associats i de les propostes de restauració que tenim a Badalona. Aquestes primeres jornades s’han presentat aquest mateix dijous al restaurant Sotavent del Club Natació Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom