Un alumne de l’escola Rafael Albertí segrestat des de fa un mes a Hondures

0
499

L’Enoc, un nen de 12 anys de Badalona i alumne l’escola Rafael Albertí, està desaparegut a Hondures, el seu país d’origen. El 2 de desembre va desaparèixer en un atracament en què van morir el seu avi, el seu oncle, la seva mainadera i una veïna. La seva família demana a les autoritats hondurenyes que destinin més recursos a la cerca. La seva tia, Doris Patricia Santos Moscosos, explica que els primers dies hi havia 65 militars buscant-lo, però a mesura que ha passat el temps han anat reduint els efectius.

Fa quatre anys que l’Enoc viu a Badalona. Hi va venir amb la seva mare i a Catalunya es va reunir amb la seva família. És alumne de 1r d’ESO de l’institut escola Rafael Alberti de Llefià.

Aquest dissabte, un centenar de persones s’han manifestat a la plaça de Catalunya de Barcelona per reclamar a les autoritats hondurenyes que continuïn buscant el nen, Enoc Misael Pérez Chinchilla. La FAMPAS de Badalona també ha demanat que es destinin tots els recursos que calguin per trobar el nen i ha donat tot el seu suport a la família. Foto: FAMPAS Badalona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom