Torró d’avellana i xocolata blanca torrada, fet a Badalona, serà presentat a la Fira del Torró d’Agramunt

0
1397

La pastissera Ester Roelas, mestra pastisseria i responsable d’una escola de cuina a Badalona, ha creat un torró d’avellana i xocolata blanca torrada que serà presentat a la Fira del Torró d’Agramunt, una de les principals del sector. Segons ha explicat Roelas a les xarxes socials, ella mateixa participarà en una ponència titulada “el torró, a casa o l’obrador”. La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt és un certamen de referència en el calendari firal català, que se celebra el segon cap de setmana d’octubre. Nascuda l’any 1988, a redós d’un mercat del torró, ha evolucionat fins a convertir-se en un punt de trobada del món del dolç i del producte agroalimentari de qualitat, on el torró i la xocolata a la pedra, dos productes puntals de l’economia d’Agramunt, en segueixen sent l’emblema. D’altra banda, Roelas participarà en una masterclass, els dies 23 i 24 de novembre, on ensenyarà aquest torró i altres vuit varietats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom