Tiana tancarà tres parcs i places per evitar les botellades

1
945

Un ban de l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell prohibirà aquesta festa major de Sant Cebrià accedir a tres parcs i espais públics de Tiana des de les 22 hores del dia 17 de setembre a les 8 hores del 18 de setembre i des de les 22 hores del dia 18 de setembre a les 8 hores del dia 19 de setembre de 2021. En concret seran el Parc del Doctor Mascaró, el Parc del Doctor Barraquer i la plaça Salvador Espriu. Únicament s’autoritzarà el trànsit de veïns per la Plaça Salvador Espriu per a l’accés al seu habitatge, exclusivament.

Segons el consistori de Tiana, en una nota de premsa, des de fa anys els veïns que resideixen prop dels parcs Doctor Barraquer, Plaça Salvador Espriu i Doctor Mascaró han formulat queixes a l’ajuntament pel soroll existent fins a altes hores de la matinada, durant els dies de celebració de la festa major. L’Ajuntament afegeix que s’ha hagut d’ampliar el servei de neteja viària en aquests indrets per la gran quantitat de residus que hi ha fora dels llocs habilitats expressament. Aquests tres punts havien presentat, durant les darreres festes majors, concentracions de joves per fer botellades.

1 COMENTARI

  1. Tancar parcs o platges no és la solució. Hi ha un problema social que no es vol o no se sap resoldre. Cal buscar i trobar una manera de que la gent pugui esbargir-se sense molestar ningú.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom