S’obren les inscripcions als cursos de català del CNL de Badalona i Sant Adrià

0
401

La inscripció general als cursos de català comença el 17 de setembre i, com a novetat, aquest setembre les inscripcions seran en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris. Aquest web és responsiu i, a més de fer les inscripcions, ja és actiu perquè qui no sàpiga quin curs ha de fer pugui sol·licitar cita prèvia per fer una prova de col·locació. El 5 d’octubre començaran els cursos al CNL de Badalona i Sant Adrià. Aquest trimestre l’oferta de cursos presencials inclou els cursos de nivell Bàsic i el curs oral “Ep! Escolta i parla”, mentre que l’oferta de cursos en línia ofereix els nivells Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència i Superior (C2).
Compromís social i gratuïtat d’alguns cursos
Com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci ofereix els cursos de nivell Bàsic totalment gratuïts i abarateix la resta de matrícules. Aquesta diferència de les tarifes l’assumeix la Conselleria de Cultura per mitjà de la Direcció General de Política Lingüística. D’aquesta manera, el Consorci continua fent una aposta inqüestionable per l’acolliment lingüístic i reforça les facilitats per a l’aprenentatge a les persones amb més dificultats comunicatives en català.
Mesures Covid-19
Els cursos de tardor i les inscripcions estan marcats per les mesures de seguretat i prevenció causades per la pandèmia COVID-19. Al CNL hem treballat per garantir les condicions de seguretat i d’higiene en els cursos presencials perquè l’alumnat que hi assisteixi tingui totes les mesures de prevenció necessàries. Per aquest motiu s’ha rebaixat la ràtio d’alumnes per aula i s’ha deixat un lapse de temps entre classes per condicionar, ventilar i netejar les aules, d’acord amb les mesures establertes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom