Sant Jordi: Autors i autores badalonines

0
2537

Com cada any per Sant Jordi, us fem la llista d’alguns llibres de les autores i els autors badalonins, que han publicat els seus llibres des de Sant Jordi de l’any passat fins ara.

Dies de tot de Blanca Soler
Dies de tot neix d’una malaltia i d’una decepció; és un període d’aturada que permet anar enrere en el temps i fer memòria d’altres èpoques –records d’infància, la família, l’inici de la professió-, però també per reflexionar sobre la vida, els canvis, i sobre una feina, la d’ensenyar.

Prou de Pilar Rahola
La tolerància d’Occident amb les dictadures i l’opressió de la dona, la connivència amb Qatar i el diner del petroli, la incapacitat de denunciar l’islamofeixisme… Aquest és un llibre per assenyalar els errors, per fer-nos enrojolar i ajudar a posar fi a tanta estupidesa i incapacitat.

La primera estrella del vespre, de Nadia Ghulam
És la història de les dones de la seva família, una història molt dura i cruel que elles superen, o hi sobreviuen amb valentia i suport mutu. El retorn al seu Afganistan natal, on la Nadia, badalonina d’adopció, vol trobar la seva cosina Mersal i rendir homenatge a la seva difunta tieta.

Ombres Inestables, de Josep Vilà i Tejedor
Josep Vilà i Teixidó, l’enginyer, el poeta,… ens deixa entrar en el seu món, però no ens deixa respirar: ens travessa de cap a peus. Profeta que fa parlar als déus, que els hi parla amb familiaritat, que els sotmet a un interrogatori sense compassió. Sensual, tendre, místic.

L’avi gran de la Rita, d’Eva Santana
La Rita té un avii i, a més a més, té un avi gran, que és l’avi del seu pare!. L’avi gran no pot jugar amb ella perquè li fan mal els genolls i l’esquena i de vegades oblida algunes coses. Però explica unes històries precioses que la Rta no ha sentit mai abans i que li encanten.

En Llufa i els Bufons de Badalona, de Roser Vilagran

Els bufons del Foc de Badalona ja fem 20 anys! la colla de diables grans, la colla de diables infantil i la percussió, els Bufons de toc, volem celebrar el nostre aniversari amb tota la ciutat. Per això la Roser Vilagran ens ha fet aquest conte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom