200 persones passaran per la Casa del Terror gratuïta de la família de la Morera

0
4635

En una zona molt tranquil·la del barri de la Morera, just al costat de les instal·lacions del Club Tenis Badalona, hi ha situada una casa una mica diferent de les altres. El número 9 del carrer Montjuïc es converteix aquest cap de setmana en ‘La Casa del Terror’ de la Morera. En Cristian i la seva família van començar una iniciativa ara fa 4 anys que consisteix a decorar íntegrament la seva casa d’alguna temàtica i convidar a tothom qui vulgui a visitar-la. Una petita iniciativa de barri en la que hi participaven uns quants amics i familiars, i que ara s’ha transformat en tot un esdeveniment.

Aquest cap de setmana unes 200 persones passaran per la seva ‘Casa del Terror’ en grups de 8 i 10 persones. Una casa que, per primer cop, comptarà amb un túnel del terror amb actors i tot. Uns actors que seran familiars i veïns de la família que s’han vestit de personatges tenebrosos per espantar els visitants. Les inscripcions ja estan tancades i les places es van acabar el mateix dia que es van obrir.

La col·laboració veïnal i d’amics

La màgia de l’esdeveniment no és la decoració, ni els actors, ni la infraestructura, ja que no deixa de ser una habitacle amb jardí i uns decorats fets per una família que no arriben a un nivell de professionalitat. El que realment el converteix en un fenomen màgic és el fet que hi col·laborin veïns i amics i l’obrin a tothom qui vulgui. “Tots són veïns del barri, amics meus o persones que simplement volen col·laborar” ens explica en Cristian, el pare de la família. Després que a Nadal una iniciativa similar fes que més de 1.000 persones passessin pel domicili, en aquell moment la casa del Pare Noel, van haver-se de replantejar la festa. Així que aquest any ho han fet amb menys persones, però amb més qualitat. Enguany, tindran disponible una limusina Hammer que els hi cedeixen exclusivament durant el dia del ‘tour’ per la Casa del Terror. Aquesta limusina la podran gaudir alguns dels visitants a través d’un sortieg i farà un passeig per la ciutat.

Una festa per tothom

Per molts, l’oportunitat de treure-hi un benefici és evident, però la resposta d’en Cristian és clara: “Aquesta iniciativa va néixer de la voluntat que tothom pogués gaudir de la festa. Hi ha moltes famílies que no tenen diners com per anar a Port Aventura i gastar-se 30 euros per persona.” Iniciatives d’aquest tipus sovint són criticades pels més purs de les tradicions del país. La festa americana del Halloween va guanyant terreny a una castanyada que va perdent adeptes conforme van passant els anys. “Entenc que hi hagi gent que vegi el Halloween com a un atac cap a les tradicions d’aquí, però jo no penso en tot això. Jo ho faig pels meus fills i ells s’ho passen bé”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom