Ja sabem la programació de la festa major petita de Tiana

0
643

Del 13 al 16 de juny Tiana viurà un any més la Festa Major petita de Sant Antoni.

Les nits seran per la música amb els concerts de VOVO Música, Aren Vii i DJ Irina Flake, als jardins de can Baratau divendres, dissabte i diumenge. I la festa del Xiringuito Dr. Mascaró al Parc del Doctor Mascaró, divendres i dissabte i la festa de La Santa Antònia dels Descorxats al poliesportiu.

La tradició popular prendrà forma dissabte a la tarda amb la ballada de sardanes de la Cobla Maricel i diumenge al matí amb la XXIV Trobada de puntaires i la cercavila i ball de gegants.

La festa torna a apostar pel teatre al carrer amb l’espectacle itinerant Tri-Circ de la companyia Cirquet Confetti dissabte al matí.

El dia de Sant Antoni, dijous, 13 de juny, és festa a Tiana. Per això s’ha preparat un matí d’activitats infantils. Coincidint amb l’obertura de la temporada d’estiu a la piscina, els actes es traslladen al poliesportiu amb activitats esportives d’aigua i una sessió infantil del DJ Isidre.

El dijous 13 de juny no hi ha escola i, per això, es posa a disposició de les famílies El Casalet. S’han doblat el nombre de places i els espais. Hi ha 40 places disponibles per a infants dels 3 als 14 anys. La inscripció es pot fer clicant aquí.

Descarrega AQUÍ Programa Festa Major Petita 2024.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom