Retards de les obres d’ampliació de l’institut de Tiana

0
762

L’Ajuntament de Tiana ha emès un comunicat on explica que l’empresa constructora de les obres d’ampliació de l’institut de Tiana ha hagut de fer una nova replanificació de les obres a causa de problemes amb el subministrament del material.

L’Ajuntament de Tiana ha lamentat que les obres d’ampliació de l’institut no es podien acabar a finals d’aquest mes de setembre, com estava inicialment previst. DECO, l’empresa constructora encarregada d’executar les obres, va informar ja a mitjans d’estiu, en una reunió mantinguda el 19 de juliol, de problemes amb el subministrament del material, ja que la realitat del mercat és d’una saturació absoluta i el subministrament d’alguns materials, especialment el de la fusta, és un problema que s’està patint en tot el sector de la construcció.

Davant aquesta situació, es va decidir canviar el sistema constructiu per raons de planificació. L’edifici es fabricarà amb estructura de fusta, però sense comptar amb mòduls prefabricats, sinó que es construirà com una obra convencional. I amb aquesta replanificació, es preveu que el final d’obra sigui el 17 de gener de 2022.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom