L’Ajuntament prorroga el patrocini del C.F. Badalona per 100.000 euros anuals

0
740

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president del Club de Futbol Badalona, Miguel Ángel Sánchez, han signat aquest dilluns la pròrroga d’un any del contracte de patrocini al Club de Futbol Badalona, per a la difusió de l’esport del futbol i dels valors associats a la seva pràctica i alhora a col·laborar en publicitar i fer difusió de la marca “Badalona és futur”.

La signatura de la pròrroga del contracte significa que la pròxima temporada el CF Badalona continuarà lluint la marca “Badalona és futur” a la part davantera de la samarreta de joc del primer equip del club esportiu de futbol en totes les competicions que disputi. També suposa que es seguirà fent difusió de la marca en altres suports de difusió com la pàgina web del club, les xarxes socials del club, la sala de premsa de l’Estadi municipal i el dors de les entrades dels partits que disputi el CF Badalona a l’Estadi municipal, entre altres.

L’import previst corresponent a la pròrroga d’aquest contracte és de 99.220,00 euros (82.000,00 euros d’import base, més 17.220,00 euros d’IVA del tipus 21%).

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom