L’A Tota Veu se celebra aquest dijous a l’Espai Betúlia

Autor

Categories

Compartir

Òmnium Cultural clou el programa de Sant Jordi 2018 amb l’A Tota Veu, l’acte on es dóna veu a través de la poesia a les llengües que es parlen a Badalona. Serà aquest, dijous 3 de maig, a l’Espai Betúlia, a les set de la tarda.

L’A Tota Veu és una lectura pública de poesia arreu del territori català pels volts de Sant Jordi. Es fan parelles de persones on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català. Demà, a part del català, es podran sentir llengües com el francès, el castellà, l’àrab, el xinès, l’armeni, el panjabi, el gauraní, l’italià i el wolof.

Aquesta activitat va néixer amb l’objectiu de fer del català llengua comuna en un context de reconeixement del pluralisme lingüístic a Catalunya. Així, es pretén col·locar el català com la llengua vehicular i llengua de trobada de totes les persones que viuen a Catalunya i, al mateix temps, afavorir el coneixement entre persones amb llengües pròpies diferents. De la mateixa manera, també vol donar veu a les llengües que es parlen a Badalona i participar de la Diada de Sant Jordi i acostar la tradició a totes les persones que participen de l’acte.

En el decurs d’aquest acte, es farà lliurement dels premis del concurs literari organitzat per Òmnium Jove. Una de les novetats d’aquest Sant Jordi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,608FansAgradda
2,989SeguidorsSeguir
11,659SeguidorsSeguir

Autor

Compartir